fotografie nunta baia mare turda

Agenda foto video nunta Turda 2020 este deschisa !!!

Eu sunt Dan, fotograf de nunta nascut in Turda, iubesc cainii & pisicile, cafeaua fara lapte si Nutela.

Cred ca nunta este unul dintre cele mai intime, importante si mai pline de trairi sufletesti momente din viata. Asa ca eu cred cu tarie ca poveste nuntii tale trebuie spusa in asa fel incat sa surprinda esenta a ceea ce tu si partenerul tau sunteti impreuna, a ceea ce s-a intamplat in ziua nuntii, a ceea ce voi si invitatii vostri au simtit si sa se transforme intr-o valoroasa mostenire vizuala pentru copiii si nepotii vostri, surprinzand acele momente, detalii si nuante autentice si organice care iti vor aminti peste 3, 10 sau 20 ani ce ai trait si simtit.

Acesta este crezul meu si asa vreau sa spun povestea nuntii tale.

Ma simt inspirat de cuplurile care vad in aceasta experienta posibilitatea de a se bucura unul de altul, de a fi ei insasi, de a fi curajosi si a evada din canoanele obisnuintei, de a participa creativ la procesul fotografic si care nu se tem sa porneasca intr-o excursie fara a sti destinatia finala.

Din acest motiv modul meu de lucru este non-intruziv, relaxat, fara a da prea multe indicatii, incercand sa surprind naturaletea si autenticitatea povestilor derulate in fata mea.

Daca si tu crezi ca trebuie sa transformi nunta ta intr-o frumoasa poveste sustinuta de imagini care sa iti bucure sufletul te astept.

Fotograf nunta Turda – agenda 2020 deschisa !